Домосвіт

Новини

Будівництво складських приміщень

Компанія “Домосвіт” – будує об’єкти комерційної нерухомості під ключ. Працюючи із найбільшими мережами України ми маємо велику базу типових проектів, вже працюючу логістику, що значно здешевлює та прискорює будівництво складських приміщень під ключ. 

Особливістю будівництва складських приміщень є:

  • Розміри складу в середньому: висота складу від 12 метрів, площа від 5 000 м2, від 10 воріт для завантаження/розвантаження.
  • Розташування складу зазвичай в передмісті, що дозволяє великогабаритному транспорту розвантажуватися и надалі організовувати логістику.
  • В залежності від типу та габаритів продукції, що буде розміщуватися у складському приміщенні можуть бути декілька рівнів, крім цього можуть бути також різні камери (з різними кліматичними режимами).
  • Якісна система безпеки (протипожежна безпека, система вентиляції, відеонагляд) та ін.
  • Автономність (важливо мати центр керування всіма системами складу, а також незалежну резервну систему електропостачання у разі виникнення проблем із центральним постачанням електроенергії).
  • Великі площі для маневрування великогабаритної техніки на території центру (ззовні), місце для відстоювання техніки по закінченню рейсу та в очікуванні завантаження чи вивантаження, тощо.

Компанія “Домосвіт” – працює в Україні, має власний автопарк спеціальної техніки, спеціалістів що можуть без зайвих проблем та питань виконати всі роботи, від проектування до будівництва складських приміщень під ключ. 

Замовляючи будівництво в нашій компанії – ви отримуєте надійного партнера на роки!