Домосвіт

Новини

Будівництво розважальних комплексів від компанії „ДомоСвіт”

Наша компанія займається будівництвом  розважальних центрів з використанням сучасних технологій та будівельних матеріалів. Наше будівництво якісне та за доступними цінами.

Розважальний комплекс є багатофункціональним будинком, в якому розташовані торгові центри, кафе та ресторани, бутік, розважальний центр та інші об’єкти обслуговування. Будівництво торгових центрів проводиться з урахуванням багатьох вимог, що враховують будівельний, санітарний, екологічний та інші стандарти. На даний момент будівництво торгового павільйону може бути виконане капітально із цегли, бетону, блоків тощо. або із застосуванням металевих каркасів із каркасом. Кожна з цих конструкцій має свої переваги і певні недоліки.

Капітальне будівництво розважального центру

У розважальному центрі, побудованому з традиційного матеріалу, є такі переваги:

  1. Висока стійкість до впливу вібрацій, механічних ударів та атмосферних опадів.
  2. Тривалий термін експлуатації з не складним комплексом періодичних робіт із технічного обслуговування.
  3. Можливість реалізувати практично будь-які архітектурні вишукування або дизайнерські рішення.
  4. Висока здатність, що несе, дозволяє комплектувати торговий комплекс будь-яким технологічним обладнанням.
  5. Капітальні об’єкти будівництва підлягають реконструкції та ремонту у найкоротші терміни.

Основними недоліками капітального будівництва є високі витрати на фінансування, тривале будівництво та труднощі у реалізації при щільній забудові.

Будівництво розважальних центрів та торгових комплексів

Зведення будівель з використанням металокаркасу є сучасним способом швидкої та недорогої реконструкції будівель різного призначення. Будівництво металоконструкцій та торгових центрів має такі переваги:

  1. Стислі терміни проведення всіх будівельних робіт за рахунок низької трудомісткості монтажу та простоти технологічної обробки.
  2. Немає потреби у додатковій обробці фасаду та приміщень декоративними оздоблювальними матеріалами.
  3. Високий рівень вогнестійкості дозволяє використовувати ці будівлі для зберігання небезпечних горючих речовин.
  4. Вартість облаштування фундаменту значно нижча, ніж за капітального будівництва, що обумовлено низькою вагою наземної частини будівлі.
  5. Можливість проведення робіт у обмежених міських умовах із щільною забудовою та обмеженим вільним простором.
  6. Будівництво швидкомонтованих будівель може проводитись незалежно від погодних та кліматичних умов.
  7. Високий ступінь стійкості до впливу вологи, сонячного рахунку, різких перепадів температури, цвілі, грибків, комах, хімічно активних речовин.
  8. Планування внутрішнього простору може виконуватися у вільному стилі, що дозволяє ергономічно розмістити технологічне та торгове обладнання.
  9. Ремонтні та відновлювальні роботи можуть проводитись у найкоротші терміни.
  10. Відмінні декоративні якості, що дозволяють підібрати колір будівлі з урахуванням навколишнього архітектурного ансамблю.

Класифікація об’єктів металокаркасу

Усі об’єкти типу, виходячи з матеріалу виготовлення металевих каркасів, поділяються на дві групи:

  • Холодні. Для обшивки каркаса використовують сталевий профільований лист, який забезпечує надійний захист від атмосферних опадів та вітру, але має низьке значення теплоізоляції. Низька ціна на профнастил дозволяє з мінімальними вкладеннями виконати будівництво повноцінної будівлі, яку рекомендують експлуатувати тільки в теплий період року. Тому будівництво торгового центру вартість, якого обмежена малим бюджетом, практично завжди виконується з використанням профільованих листів.
  • Теплі. Обшивка каркаса виконується з використанням сендвіч-панелей, які являють собою два профільовані листи з теплоізоляційним прошарком між ними. Завдяки цьому об’єкти цього типу мають відмінні теплоізоляційні та звукоізоляційні характеристики. Вартість торгового центру із сендвіч-панелей вища, ніж із профліста, але нижча за капітальну споруду.

Інструкція з будівництва розважального майданчика, що швидко будується.

Використання металоконструкцій включає наступні стадії будівництва торгового майданчика:

  1. Проектування. Включає інженерно-геодезичні дослідження, вирівнювання та огорожу будівельного майданчика, підготовку проектних рішень, розрахунок вартості будівництва торгового центру. Замовник може замовити адаптацію типового рішення або розробку індивідуальної проектної документації.
  2. Будівельно-монтажні операції. Включають облаштування фундаменту, монтаж металевого каркаса, обшивку профнастилом або сендвіч-панелями (пристрій покрівлі можливий і з профнастилу та з сендвіч-панелей), влаштування вікон, дверей та технологічних отворів.
  3. Монтаж інженерних комунікацій, технологічного обладнання, облаштування прилеглої території.

Де замовити будівництво розважального комплексу

Наша компанія надає вигідні умови для співпраці у професійному будівництві розважалних центрів різних конфігурацій. Наші співробітники мають багатий досвід роботи та високу якість кваліфікації, достатню для вирішення найважчих завдань. До списку послуг нашої компанії належать:

  • Будівництво капітальних будівель та споруд.
  • Облаштування покрівлі та підлоги.
  • Монтаж інженерних комунікацій.
  • Будівництво швидкомонтованих об’єктів каркасного та безкаркасного типу.
  • Проектні роботи будь-якого рівня складності.
  • Інженерно-геодезичні дослідження.

Усі роботи виконуються максимально оперативно та відповідають усім будівельним стандартам.

Ціна будівництва розвожального центру

Ціна будівництва розважальних центрів варіюється по широкому діапазону значень, залежить від виду матеріалу, розміру об’єкта і складності архітектурного рішення.

Більше інформації ви можете отримати у наших консультантів, які допомагають швидко визначитися з вартістю будівельних послуг та запропонувавши індивідуальний підхід до кожного замовника. Співпраця з нами – найкращий спосіб побудувати якісні та довгослужбові торгові центри.