Домосвіт

Новини

Будівництво офісних центрів центрів від компанії „ДомоСвіт”

Будівництво офісної нерухомості та офісного будівництва є одним із найпопулярніших напрямків будівельної галузі. Щодня кількість компаній зростає, збільшується кількість співробітників, і для цього потрібне розширення робочого місця.

Розробка бізнесу обов’язково супроводжується будівництвом офісних та бізнес-центрів. Ця тенденція диктує необхідність створення комфортних та ділових умов для ефективної роботи компанії. Наша компанія здійснює будівництво бізнес-центрів на основі комплексного підходу та сучасних технологій.

Будівництво офісів під ключ

Ділова репутація для підприємців має важливе значення, щоб створити її необхідно кількома факторами. Однією з ознак успішності компанії є сучасні функціональні офіси. У процесі будівництва бізнес-центрів ми беремо на себе весь комплекс робіт для того, щоб забезпечити клієнту приміщення, яке максимально відповідатиме вимогам орендаря.

Офісні центри не розпочинаються без успішно розроблених проектів. На комерційну нерухомість пред’являються жорсткі вимоги у кількох пунктах:

  • дизайн фасаду повинен вписуватися в навколишнє оточення;
  • необхідно забезпечити безпеку працівників (передбачити шляхи евакуації, встановлення пожежної сигналізації тощо);
  • привабливий інтер’єр офісів, конференц-залів, кімнат відпочинку;
  • багатофункціональність будівлі, ергономічність планування приміщень;
  • використання сучасних технологічних інженерних систем; влаштування паркінгу.

Проектні документи створюються високопрофесійними співробітниками Бюро, які мають досвід масштабного проектування. Працюють по ТЗ клієнта, нормам будівництва та власним дизайнерським ідеям. Після завершення проектної документації надамо кошторис на матеріали та будівельні роботи.

У процесі планування ми беремо до уваги всі особливості офісного функціонування, забезпечуємо комфорт, безпеку, естетичне значення приміщення. При реалізації свого проекту бюро не приймає він сторонніх осіб. Будівництво кабінетів здійснюють профільні спеціалісти, які є членами штату компанії. Використання єдиного підрядника дозволяє уникнути непорозуміння між будівельниками та проектувальниками. Кваліфікований майстер бюро відповідальний за кожен етап будівництва, починаючи із закладки фундаментів, закінчуючи обробкою та підключенням інженерної мережі.

Чому клієнти обирають нас?

  • Ми висуваємо високі вимоги до проектування та будівництва офісів під ключ.
  • Професіоналізм наших співробітників підтверджений безліччю реалізованих проектів.
  • Під час будівництва офісів ми використовуємо сертифіковані матеріали.
  • Гарантуємо високу якість роботи та своєчасну здачу об’єктів.