Домосвіт

Новини

Будівництво виставкових центрів від компанії „ДомоСвіт”

При формуванні початкової концепції будівництва торгово-виставкового павільйону варто враховувати:

Невелика поверховість (1-2 поверхи) та нерозривність павільйонів дозволить значно знизити витрати, ніж будівництво багатоповерхових (3-х або навіть 4-х поверхових) розрізнених будівель у складі одного виставкового комплексу. Знижується і витрати та доставку, котрі огороджують конструкцій, залучення додаткових вантажопідйомних засобів, збільшення чисельності бригади та інших статей витрат.

При передбачуваному сезонному варіанті використання торгово-виставкового павільйону можна розглянути варіант часткового відкритого типу будівлі. Частина конструкції не вимагатиме оснащення огороджувальними, інженерними конструкціями. Ще одна перевага такої споруди – її мобільність. Особливо актуальним є для організації днів поля, торговельно-розважальних творчих форумів, музичних фестивалів, будівельних та промислових виставок.

Яким буде ваш торгово-виставковий центр?

Все частіше, приймаючи рішення про будівництво виставкової будівлі, фахівці замовника беруть до уваги низку переваг:

Монтаж металевого каркаса значно швидший та не поступається капітальному будівництву. Влаштування покрівлі та огороджувальних конструкцій підбирається в залежності від передбачуваного призначення споруди (цілорічний або сезонний комплекс). Так, безглуздо використовувати утеплені стінові сендвіч-панелі для будівель, які планується відвідувати у пізній весняний, літній та ранньо осінній періоди.

Етапи будівництва прозорі для замовника: робочі графіки управлінських та виробничих завдань в електронному вигляді, бюджет видатків та рух грошових коштів, графік обліку робочого часу, режим роботи на об’єкті. Ведення електронної документації дає можливість контролювати процес будівництва будівлі.

За рахунок виняткової міцності та легкості каркаси витримують екстремальні погодні умови – снігопади, вітрове навантаження, сейсмічну активність. За параметрами надійності експлуатації поєднання каркасу та сендвіч-панелей значно випереджають безкаркасні технології будівництва.

Виготовлення та логістика відповідно до термінів: конструкції відрізняє компактність, транспортування до місця робіт проходить без накладок, пошкодження конструкцій виключені на всіх етапах.

Тривалу експлуатацію будівель на основі каркасу забезпечує заводське нанесення на сталеві поверхні цинкового покриття.

Для отримання детальної консультації з будівництва культурних центрів, виставкових залів, а також для допомоги в розробці концепції майбутніх центрів торгівлі, зверніться наших до фахівців.