Домосвіт

Новини

Будівництво готелів від компанії „ДомоСвіт”

Якщо ви вже опрацювали концепцію готелю, склали та перевірили бізнес-план, є готовий пакет проектної документації, можете переходити до етапу будівництва готелю, найбільш витратного і за часом, і за ресурсами – ми пропонуємо різні варіанти ведення будівництва готелів.

Проектування

Ми розробляємо проект і будуємо «під ключ» готелю та економ класу та преміум сегменту. Ви звертаєтеся до нас, ми виконуємо зведення нових та ремонт існуючих готелів та готелів. У нас для цього є і кваліфіковані архітектори, і досвідчені будівельники, які мають стаж роботи на найскладніших об’єктах. Потрібна гарантована якість? Звертайтесь до нашої організації!

Будівництво готелів будь-якої категорії

У нас багатий досвід будівництва будь-яких об’єктів індустрії гостинності: готелів з великим номерним фондом, готелів на березі моря, міні-готелів, готелів на 10 або 20 номерів з кафе та багато іншого

Будівництво готелів: що найважливіше:

  • Дотримання термінів. Ми точно знаємо, скільки матеріалу і коли потрібно привезти на будівельний майданчик, щоб не підводити замовників.
  • Перевіряємо ще раз. Перевірка та повторна перевірка проектної документації.
  • Екологічність. Ми намагаємось зберегти дерева, шар чорнозему. Ми – прихильники збереження первозданної природи.
  • Контроль. Контроль кожного етапу на відповідність вимогам специфікації перевіряється і цегла, і бетон, та обладнання.
  • Пожежна безпека. Пожежну сигналізацію ми проектуємо та обладнаємо в обов’язковому порядку.
  • Страхування будівництва. Ми не нехтуємо страхуванням. Якщо будівництво готелю зривається, терміни здачі переносяться, наші клієнти отримують неустойку.
  • Культура будівельних робіт. Ми будуємо з дотриманням технологій та культури творення.
  • Комплексний підхід. Ми виконуємо всі етапи: від розробки проектної документації до розміщення меблів у номерах.
  • Нагляд, нагляд та ще раз нагляд! Контроль, контроль та ще раз контроль кожного кроку та руху! Два, а то й тричі на тиждень здійснюється технічний та авторський нагляд. Якщо будова велика і складна, нагляд здійснюється безперервному режимі.

Працюючи з нами ви отримаєте:

  • Побудований та введений в експлуатацію готель.
  • Пакет документів для запровадження об’єкта в експлуатацію.
  • Гарантію на всі виконані роботи.

Будівництво заміських готелів: особливості та нюанси

Зведення будівлі у місті передбачає вирішення питань, пов’язаних із доставкою матеріалів, забезпеченням контролю та дотриманням термінів. Але завдання ускладнюється, якщо роботи ведуться поза населеним пунктом. І ми сміливо можемо говорити, що наша компанія є безумовним лідером за кількістю успішно зданих будівель та споруд за містом.

І ми сміливо можемо говорити, що наша компанія є безумовним лідером за кількістю успішно зданих будівель та споруд за містом.

Наші переваги:

Створення необхідної інфраструктури

Важливо пам’ятати, що будівництво готелю, як і реконструкція ведеться кілька місяців. Відповідно, весь цей час майданчик повинен функціонувати без перебоїв та зупинок. Не повинно виникати ситуацій із нестачею будівельних матеріалів або продуктів харчування для робітників. Ми працюємо цілий рік, а не лише у літні місяці!

Мотивація персоналу

Співробітники повинні знати, що їхня праця цінується та затребувана. Якщо будівельників використовувати лише як живу робочу силу, на якісну віддачу розраховувати не доводиться. Готель чи готель мають зводити люди впевнені у завтрашньому дні.

Тільки вахта

Реалізувати будівельний проект готелю на практиці мають професіонали. Відповідно доводиться організовувати вахтовий метод роботи. Залучення місцевого населення вкрай небажане. Важливо при цьому уникати будь-якими способами зустрічей найманого персоналу з жителями даного регіону, щоб уникнути малоймовірних, але можливих конфліктів. Вахтовиків необхідно періодично міняти.

Якщо не бажаєте на практиці вивчати проблеми заміського будівництва готелів, звертайтесь до нашої компанії. Ми маємо значний досвід виконання найскладніших робіт в Україні.

Зауважте:

Наша компанія вже довгі роки спеціалізується на будівництві готелів, а також розробці та здачі в експлуатацію готельних об’єктів.

Якщо в процесі роботи над замовленням у вас виникла нова ідея, яка, як ви вважаєте, покращить готель, не соромтеся висловити її нашому архітектору. Ми цю ідею обговоримо та обов’язково реалізуємо на практиці.

Витримування термінів!

Якщо ви замовляєте, наприклад, проект будівництва готелю на 20 номерів, а затримують здачу в експлуатацію на місяці, ви щодня втрачаєте прибуток. Звертайтеся до компанії «Фанталіс». У нас не буває прострочень у графіку будівництва, навіть у дрібницях, бо ми на власному досвіді розумінням реальну ціну кожного дня прострочення!

Розуміння проектувальника

Архітектор при розробці проектної документації враховує безліч моментів, включаючи сторони світла та троянду вітрів. Ви вважаєте, що будівлю можна розгорнути на 5 відсотків без особливої шкоди для проекту? Так, але при цьому, можливе сильне збільшення “парусності” будівлі і, як наслідок, це може призвести до збільшення вітрового навантаження, зменшення комфорту для гостей, зміни зовнішнього вигляду об’єкта та інших наслідків.

Не варто розпочинати будь-який проект, якщо спочатку не вірите в успіх своєї справи. Бажаєте, щоб ваш готель приносив прибуток, а клієнти замовляли номери за півроку? Вірте у це! І успіх обов’язково прийде до вас!

Ми, у свою чергу, зробимо все, щоб і наш позитивний настрій став частинкою вашого щасливого майбутнього!