Домосвіт

Новини

Будівництво складів і складських центрів від компанії „ДомоСвіт”

Розвиток сучасних логістичних мереж – запорука ефективного функціонування системи товарозабезпечення. Саме це зумовлює актуальність будівництва нових складів і складських центрів по свій території України. Сучасні будівельні технології дозволяють отримувати нові складські площі досить швидко і відносно невеликим коштом. Втім, складський бізнес має свою специфіку, тому при проєктуванні та будівництві складів та складських центрів необхідно дотримуватись всіх вимог пожежної безпеки, конструкційної надійності, безпечного зберігання товарів та сировини, безпеки праці та ін.

З цієї точки зору, оптимальним рішенням буде вибір в якості підрядника компанії, що має значний досвід у сфері складського будівництва, такої, як „ДомоСвіт”.

„ДомоСвіт”– компанія з більш, ніж 30-річним досвідом у складському будівництві

Будівельна компанія „ДомоСвіт” починалась як „Будівельне управління №7” в далекому 1988 р. Змінювались економічні реалії та будівельні технології, але наша компанія успішно адаптувалась до таких змін та засвоювала новітні підходи та технології. Сьогодні ми працюємо під новим сучасним брендом – „ДомоСвіт”, успішно реалізуючи різноманітні проєкти як в Україні, так і за її межами.

Ми здійснюємо будівництво складів і складських центрів, житлових комплексів, торгово-розважальних центрів та ін. Наші клієнти стають нашими постійними партнерами, оскільки цінять в нас досвід та інновативність, якість і швидкість, відповідальність і клієнт-центрований підхід.

Чому будівництво складських центрів замовляють саме у нас?

– Ми здійснюємо будівництво складів „під ключ”: від оцінки умов майбутнього будівельного майданчика до введення складського центру в експлуатацію.

– Ми будуємо склади як за власними проєктами, так і за проєктами замовника;

– Ми маємо портфоліо десятків успішно реалізованих проєктів з будівництва складських центрів.

– Ми враховуємо як специфіку складського бізнесу, так і всі вимоги до безпеки та якості організації праці.

– Ми маємо допоміжні підрозділи: розчинно-бетонний вузол, арматурний цех, цех металоконструкцій – це дозволяє нам бездоганно дотримуватись графіку робіт та контролювати їх якість.

Не буде перебільшенням сказати, що будівництво складів у виконанні компанії „ДомоСвіт” здійснюється водночас і швидко, і якісно. Досягти цього нам допомагає глибокий досвід у зазначеній сфері, наявність власного проєктного відділу з висококваліфікованими фахівцями, а також впровадження системи управління якістю в систему менеджменту компанії „ДомоСвіт”.

„ДомоСвіт” – бездоганна реалізація проєктів з будівництва складських центрів!