Домосвіт

Новини

Будівництво бомбосховищ в Києві та Київськії області

Нажаль , життя в Україні вносить свої корективи, але це абсолютно не причина скласти руки – це привід лише сьогодні замість ананасу з’їсти соковите яблуко!

Українці довели , що ми найсильніша нація , наш дух найзавзятіший, а ідеї невичерпні! Нас не залякати ракетами, так, невже, нас можна переломити відсутністю побутових благ?! Життя вирує та продовжується , а ми навчились його більше цінувати і вичерпувати максимально, лише треба підлаштуватися під реалії сьогодення.

Українці залишаються дома , створюють затишок та безпеку в своїй оселі. Так давно живуть в Ізраїлі , при цьому країна залишається однією з найбажаніших для комфортного життя , безперечний доказ чому постійний притік мігрантів. Отже, нам також потрібно подбати про створення безпечного куточка у себе в домі, облаштувати найпростіше укриття або побудувати з нуля максимально захищене та комфортний бункер. Нехай він не знадобиться за функціональним призначення, але «озброєний означає захищений»! Якщо виконати все правильно, то отримаємо гарантовану безпеку і зручне сховище, де перебування буде не лише фізичним, а й психологічним заспокійливим.

Оптимальний варіант – звести нове спеціалізоване укриття із дотриманням всіх норм , тим паче, це дуже актуально сьогодні, адже, Верховною Радою України 29.07.2022 р. прийнято законопроект від 22.05.2022 р. № 7398 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій» , в якому зазначено , що нові об’єкти, які будуються, обов’язково повинні передбачати інженерно-технічні заходи цивільного захисту.

Створення бомбосховища є надважливою задачею, яка не допускає помилок, тому, однозначно необхідно звертатись до спеціалістів будівельної справи, досвідчених та широко профільних. Прорахунки в такій будівлі мають бути професійними і багатогранними, це консолідована робота різнофахових спеціалістів. Навіть , переоблаштувати, доповнити, вдосконалити існуючий підвал потрібно чітко розрахувавши безліч умов якостей ґрунту , сили фундаменту, максимально допустимої напруги тощо а, що вже казати про побудову бомбосховища з нуля?! Це чітка злагоджена робота геодезистів, проектантів, будівельників, дизайнерів, це гарантії безпеки , чіткі строки виконання. Будівельна компанія бере на себе всі етапи будівництва сховища – проектування, проходження державної експертизи, власне саме будівництво.

В Україні безліч спеціалістів будівельників, але будівництво споруд цивільного захисту вимагає гарантій якості та відсутність помилок, отже, недопустимо звертатись до аматорів , або орієнтуватись при виборі на нижчу ціну. Приорітет і основна вимога при виборі забудовника – безпека та надані гарантії. Ідеальний варіант звернутися до будівельного управління із базою побудованих різнопрофільних об’єктів та багаторічним досвідом роботи, щоб укриття було індивідуальним, а значить – безпечним і комфортним!